Autori Razgibavanja otišli sa Radio Lagune

Marko Stepanović i Darko Mitrović prekinuli saradnju s Lagunom zato što nisu prihvatili promene u svojoj emisiji koje je ova kuća tražila.

Voditelji popularne radio-emisije Razgibavanje Marko Stepanović i Darko Mitrović, posle dve godine prekinuli su saradnju sa Radio Lagunom zbog, kako je Stepanović objasnio na svom Fejsbuk profilu, neslaganja oko toga kako Razgibavanje treba da izgleda. Iz Lagune su tražili promene koje ovaj autorski tandem nije prihvatio.

Evo šta je Marko Stepanović napisao na svom profilu:

„Dragi ljudi, da ne bih svima odgovarao pojedinačno i da ne bude nagađanja, evo jasne informacije. Dare i ja smo odlučili da odemo sa Lagune jer oni i mi ne vidimo na isti način kako Razgibavanje treba da izgleda.

Nas dvojica nećemo da menjamo emisiju jer je takvu volimo, mnogi od vas je takvu kakva je vole i slušaju već celu deceniju, ona je UVEK bila uspešna gde god smo je radili i ako je nekome nanela štetu, to smo samo nas dvojica.

Nećemo od nje praviti nikakve blede kopije, živeće ili ovakva ili nikako, i tačka. Naravno, svaki poslodavac ima mogućnost to da prihvati ili ne i to je ok i nema nikakve zavere ili zabrane.

E sad, zašto je najslušanija radio-emisija tabu tema za sve vlasnike radio-stanica u Srbiji, to ostavljam vama da zaključite, a ja ne potcenjujem vašu inteligenciju.

Idemo dalje, OVDE NIJE KRAJ, VERUJEM JA.😉“ 

Najveću popularnost Marko i Darko doživeli su na Radiju i Televiziji B92, odakle su pod čudnim okolnostima otišli krajem 2013. godine.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *