MDIF: Kreditiramo razvoj Insajder Media Hub-a i TV kanala

Media Development Invesment Fund (MDIF), impact investicioni fond sa sedištem u Njujorku i više od 25 godina iskustva u investiranju u nezavisne medije širom sveta, dao je kredit za podršku razvoju Insajder Media Hub-a, koji će od 2021. uz već postojeću globalno respektabilnu TV produkciju, portal i digitalni kanal insajder.net, obuhvatiti i razvoj kablovskog TV kanala i nove vidove distribucije sadržaja, saopštio je MDIF.

Insajder Media Hub sledi načela i standarde na kojima se zasniva Insajder produkcija – slobodu izražavanja, profesionalizam i istraživačko novinarstvo u javnom interesu, navedeno je u saopštenju MDIF.

Kako se konstatuje, “kvalitet rada Insajder produkcije, koju predvodi osnivač i glavna urednica Insajdera Brankica Stanković, prepoznat je i višestruko nagrađen brojnim prestižnim nagradama u zemlji, regionu i svetu”.

“Naš slogan – ‘Postoje granice koje se ne prealaze, tu počinje Insajder’ – uvek je izražavao suštinu našeg delovanja. Ne postoje zabranjene teme, nedodirljive ličnosti, ali ni izazovi s kojima se mi nećemo suočiti ako verujemo da to donosi boljitak društvu. Razvoj Insajder Media Hub-a, znači nastavak osvajanja prostora za profesionalne medije”, kaže Brankica Stanković, osnivač i glavna urednica Insajdera.

Ovoga puta Insajder osvaja prostor ne samo za svoju produkciju, već i za sve kolege, produkcijske i medijske kuće koje se rukovode kvalitetom programa i profesionalnim standardima, navela je Brankica Stanković.

Harlan Mandel, generalni direktor MDIF-a je konstatovao da je Insajder brend garancija visokog medijskog i novinarskog profesionalizma koji publika želi da vidi, što potvrđuju visoki rejtinzi Insajdera.

“Stoga smo uvereni da će kablovski operateri propoznati vrednost da u svojoj programskoj ponudi imaju i Insajderov TV kanal”, rekao je Mandel.

Generalni direktor MDIF: Insajder je zlatni standard za istraživačko novinarsto

“MDIF je ponosan partner Insajder produkcije od 2017. godine. Insajder je jedna od prvih produkcija ovog tipa i zlatni standard za istraživačko novinarstvo u Srbiji. Zbog toga će njihov razvoj u pravcu kablovske televizije značajno proširiti dostupnost pouzdanih vesti i informacija vrhunskog profesionalnog kvaliteta. Veliko nam je zadovoljstvo što ćemo, ne samo kreditiranjem, već i svojim višegodišnjim međunarodnim iskustvom u razvoju medijskih platformi, biti u prilici da doprinesemo ekspanziji Insajdera u kablovsku ponudu”, naveo je Harlan Mandel, generalni direktor MDIF-a.

Izvor: Insajder

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *