PC Press: Portal Danasa među pet najboljih informativnih portala u Srbiji

Portalu lista Danas dodeljeno je danas priznanje kao jednom od pet najboljih sajtova u kategoriji “vesti i mediji” koje 24. godinu zaredom dodeljuje PC Press.

Među nagrađenim sajtovima u ovoj kategoriji su se našli i Nova.rs, BBC na srpskom, sajt magazina E- Commerce, dok je glavno priznanje pripalo portalu RTS.

Izvršni direktor i glavni urednik portala Danasa Bojan Cvejić, prilikom uručivanja priznanja, zahvalio se PC Pressu, publici, svim kolegama koji učestvuju u građenju brenda Danasa, kao i svima onima koji su indirektno pomogli da Danas bude to što jeste.

Sajt Danasa je nagrađen 11 puta za 24 godine koliko se već dodeljuju ova priznanja, odnosno zauzima šesto mesto po broju priznanja za sve ove godine.

Portal RTS-a je najviše puta dobio glavnu nagradu.

Urednik portala RTS Zoran Stanojević istakao je da je konkurencija bila ozbiljna, a da RTS „tek dodaje gas“.

„Ova godina je sve promenila i ništa više nije neobično, pa ni da se gosti uključuju onlajn. Moguće je da sve radimo digitalno i mislim da je to sada jasno svima“.

Publika PC Press-a nominovala je svoje favorite, a stručni žiri ocenjivao je sadržaj, ažurnost i dizajn predloga i izabrao TOP 50 najboljih.

Članovi stručnog žirija su Anđelka Ducić, Istok Pavlović, Sanja Lalević, Uroš Bogdanović i urednici PC Press-a.

Dejan Ristanović, glavni i odgovorni urednik PC Press-a, istakao je da su dobitnici usled pandemije radili u neobičnim uslovima, ali su uspeli da ostvare dobre rezultate.

„Radili ste vredno na svojim sajtovima, aplikacijama, nastupima na mrežama i u jakoj konkurenciji ostvarili ste veliki uspeh“, rekao je Ristanović.

Iz svake kategorije dodeljuje se po pet priznanja, a oni tako čine TOP 50 najboljih sadržaja na internetu.

Izvor: Danas

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Scroll to Top